Utställningar

Välkommen till

fotograferas.nu!

Michael Silkesjöö:

Jag är en självlärd och passionerad fotograf. Jag är ganska bred i mina val vad jag tycker om att ta för bilder - människor, blommor, street, vyer,  porträtt, mingel, kreativ bildkonst...

Utställningar


Jag inledde ett samarbete med Swedavia som resulterade i att jag och några av mina vänner ställde ut på Arlanda Airport mellan den 30 juli-30 september 2014. Utställningen kommer att visas även på Åre Östersund Airport under hösten 2014.

Jag drog igång ett nätverk av fotograferande vänner under våren 2014 som jag valde att kalla Fotobögarna.  Mellan den 1 april-8 maj ställde vi ut på Nya Rågsveds Folkets Hus.

Mellan den 12 december 2014 och 1 april 2015 visas min och Fotobögarnas utställning på Östersund Åre Airport! Läs om den på www.ltz.se  Senaste nytt hittar du alltid på Facebook.

Delar av utställningen på Arlanda Airport förvandlade vi till en miniutställning under Stockholm Pride i Swedavias monter.

Mellan den 9 juni och 31 augusti 2015 visas mina, och mina vänner i Fotobögarna, bilder på Luleå flygplats. Läs mer om det på QX.se, Swedavia, P4 Norrbotten, Kuriren Lokaltv och Kuriren tidning

Jag fick möjligheten att hänga 25 blomsterbilder permanent på Nya Rågsveds Folkets Hus.


Nya projekt är under utveckling och utställningar planeras.

Copyright ©Silkesjöö All Rights Reserved